Zanimljivosti

Evo kako Aleksandra Prijović reaguje na prozivke novinara! Sve će vas ostaviti bez riječi!

Aleksandra Prijović Živojinović je u centru medija od kako se udala za Filipa Živojinovića i tako postala, ne prava, ali snajka Lepe Brene. Inače, Filip je sin Zorice i Bobe a ne Lepe Brene pa zbog toga Lepa Brena nije prava svekrva Aleksandri Prijović. Iako nije, poštuju se kao da su prave jedna drugoj.

Od kako je postala njena snajka, mnogo se piše o njima a posebno od kako se porodila Aleksandra Prijović. Nekako je postala svima zanimljiva pa svaki njen korak novinari prate i uveličavaju riječima.

Međutim, Aleksandra je odlučila da svima stavi do znanja da se ona nije promijenila od kako je ušla u porodicu Živojinovića. Kaže da je sada tek vidjela koliko je njima teško da se nose sa svim naslovima i novinama.

Jedino je rekla da je Lepa Brena sastavni dio njihovog života i to je to. Kaže da ne krije kako je izgledala prije 10 godina i da se toga ne stidi.

Kaže da su svi morali od nekud da počnu pa tako i ona. Sve je za ljude. Njen početak je njen ponos i ne srami se ničega.

Sada je sretna i jednostavno ne doživljava sve što pišu o njoj. Nešto kaže i da ne pročita a pola i ne zna šta se piše niti želi da zna. Živi svoj život sa sinom Aleksandrom i mužem Filipom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *