Zanimljivosti

Evo kako je Cecina kćerka proslavila rođendan izvan Srbije! Njoj nije kriza nikada!

Anastasija Ražnatović je postala popularna pjevačica dok je snimila samo jednu pjesmu, nakon ove druge postala je za mnogo ljestvica bliža uspjehu i vrhuncu karijere. Mnogi vjeruju da će od nje biti velika pjevačica kao što je i njena majka Svetlana Ražnatović.

Naime, Anastasija je nakon svoje pjesme koju je nedavno objavila, odlučila da ode na zasluženi odmor i to u Grčku. Tamo se egzotično provodi i kod nje nema zime.

Međutim, slike koje je postavila na Instagram, sve su uzbudile. Toliko je seksipila na tim slikama da nikome nije dobro zbog toga. Anastasija je samo sa nekoliko slika uspjela da zavede mnogo muškaraca.

Ova slika je i previše provokativna za njene godine, ali od kako je postala popularna pjevačica, sve joj je dopušteno. Da li bi svojoj djeci dopustili da se ovako slikaju i svima pokažu fotografiju?

Anastasija je osoba koja ne mari za tuđe mišljenje a sada je to i dokazala. Njene slike i njene lokacije, osmijesi i poze, dokazi su njenog mišljenja za sve.

Uživa u Grčoj i kaže da se nikada ne bi vratila u Srbiju. Nadamo se da će joj ovaj odmor biti dovoljan jer kada se vrati u Srbiju, mnogo je posla i obaveza čeka. Da li ste spremni za njenu novu pjesmu? O čemu bi voljeli da pjeva ovaj put? Pišite nam, možda nas i posluša.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *