Showbiz

Evo kako sada izgleda Darko Lazić nakon korekcije na svom ŽELUDCU.. Pogledajte šta i kako se desilo!!

Darko Lazić je odlučio da će ipak zatražiti stručnu pomoć nakon svega što se i kako desilo i na koji način do sada. Jer on je vidio da ne može nikako da se izbori sa svojim silnim kilogramima koje ima.

Naime on je imao jake bolove u svojim kukovima sa kojima više nije znao kako i na koji način da se izboriti sa svim tim.

Onda on je odlučio dobro razmisliti o svemu nakon toga što se desilo do sada jer ipak je najbolje da se pozabavi sa svim tim u koliko želi da i dalje živi.

Naime on je morao na operaciju smanjivanja želudca i zaista je to i uradio i platio je 3000 eura da bi uspio da to riješi.

Naime barijatrijskom hirurgijom može da se sve to riješi i smanji želudac nakon svega toga.

Onda nakon ovog zahvata koji je urađen on neće moći u svoj organizam da unese velike količine hrane jer naprosto njegov želudac to neće moći da podnese jer je itekako smanjen.

Naime s tim da će mu apetit biti smanjen on neće moći da unosi velike količine hrane i on će gubiti redovno oko 2 kilograma i do 7 kilograma mjesečno.

Naime sav taj proces mršavljena će ići brzo i u to će svi moći da se uvjere da je sve sasvim u redu jer on nije imao drugog izbora da uradi nešto ovako i na ovakav način.

Naime on je odlučio da će da napravi nešto ovkao nakon svega što mu se do sada desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *