Showbiz

Evo šta je JELENA URADILA POVODOM GODIŠNJICE SMRTI SVOJE MAJKE.. Nije se nadala ovome..

Naime jučer je bila godišnjica smrti Divne Karleuše koja je iznenada napusila ovaj svijet nakon što se nije uspjela izboriti sa opakom bolešću koju ima i sa kojom se borila kao lavica.

Naime Divna je bila zaista jedna jako lijepa i pametna žena koja je zaista zaslužila da ima ovakvo ime i u potpunosti je to ime bilo za nju jer je ona bila takva osoba.

Divna Karleuša je imala male probelem sa disanjem te je odlučila da će da potraži pomoć jer je bila uplašena i odmah se javila doktoru nakoin što se počela da iskašljava krv.

Naime ona je bila jako uplašena zbog svgea toga i naravno odmah je počela da traži pravu pomoć i saznala je kako je dobila akrcinom i da joj je pootrebno vriejme da bi se izliječila i izborila sa ovom opakom bolešću.

Naime ona je odmah počela da se liječi ali nažalost nije uspjela da se izbori do kraja.

Naime ona je u Sloveniji rođena 1958.godine i ona je radila dugo vremena kao novinar u Beogradu.

Naime ona je uvijek davala sve do sebe da bi uspjela da uradi ono što je potrebno kako bi i ona i njena porodica bila sretna i da imaju sve ono što žele i što im je potrebno za sreću i na koji način žele da komuniciraju i šta je potrebno da bi bile sretne i zadovoljne na pravi način te kako bi to bilo ono što one žele i što im je potrebno.

Jelenu je ova vijest uništila i nije mogla samo tek tako da ptihvati da joj majke više nema i da mora da živi bez nje.

Jučer je bila njean godišnjica i ona je podijelila njihovu zajedničku fotografiju kako bi objasnila kako se ona osjeća.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *