Showbiz Zanimljivosti

EVO ZBOG ČEGA STANIJA DOBROJEVIĆ NE ULAZI U ZADRUGU! Ovo niko nije očekivao!

Stanija Dobrojević se očekuje u Zadruzi 4 svake večeri ali nažalost, to se još uvijek neće desiti. Naime, dok Stanija se priprema za ulazak, otkrili su mediji njen težak život. Niko nije znao kako se ona borila dok nije završila školu. Svi su zanijemili kada su se otkrili neki detalji njene prošlosti.

Stanija o ovome nikada nije pričala, ali sada je to otkrila i ostavila je sve bez riječi.

“Dok se nisam iškolovala, prodavala sam suvenire i za jedno ljeto samo šest hiljada dolara zaradila. Ali znala sam da raspodijelim. Čuvala sam novac i izdržavala mamu.” započela je Stanija.

“Kada sam treći put krenula u Ameriku, ponijela sam samo 400 eura da imam dok se ne zaposlim, jer sam znala da ću tako prije da se snađem i uložila sam sve uu novi posao.”

“Tražilo se zaštitno lice dilera u kazinu. Zaposlila sam se i za samo tri mjeseca na računu sam imala 15 hiljada eura. To je mnogo za jednog studenta a onda sam obećala sebi da neću kući dok na računu ne budem imala 100 hiljada eura i tako je i bilo.”

“Jednu večer nam je imućni grk ostavio 70 hiljada dolara da podijelimo a to je najveći bakšiš koji sam dobila. Poslije sam bila proglašena zaštitnim licem kazina jer sam uvijek bila najljepša i najčišća djevojka.” ispričala je Stanija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *