Showbiz

Filip je ALEKSANDRU VARAO sa ovom MANEKENKOM…

Aleksandra Živojinović je nedavno postala majka i od tad se nekako sve priča o tome kako je nju Filip varao i kako je ona sada saznala za to. Naime do sada nije postojao niti jedan siguran dokaz za ovo a i ona sama tvrdi da ne vjeruje u to.

Naime ona se nasmijala samo na sve to jer je sigurna da on nije uradio nešto ovako s obzirom na činjenicu da je 24 sata provodio sa njom i za vrijeme trudnoće a i nakon poroda.

Naime ona se sama i našalila na sve to pa je rekla da je možda Filip mogao da uradi nešto ovako dok je ona spavala jer ovako nije mogao da uradi nešto slično.

Naime da je uradio nešto ovako ona tvrdi da bi bila spremna i da mu oprosti sve to.

Nekima su ove njene rečenice besmislene jer niko ne može da vjeruje da bi ona mogla da bude spremna na nešto ovako da uradi i da mu oprosti ovo.

Aleksandra tvdri da nekim osobama možemo vjerovati i dok spavamo i da nam oči vežu opet bi mogli da im vjerujemo s obzirom na to da ih upoznamo u cjelosti.

Aleksandra Prijović je u trudnoći dobila malo više kilograma i to su svi itekako primijetili i pitali se kako je ona mogla da dozvoli sebi nešto ovako.

Ona se već sada aktivno sprema za objavu svoje nove pjesme koju je več odavno pripremila.

Uskoro bi mogli i da vidimo i čujemo njenu pjesmu i pogledamo spot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *