Uncategorized

FILIP JE KONAČNO RASKRINKAO ANU: Poslije ovoga nema sumnje da je bila to za šta je optužuju svi!!!

Nedavno je u rijalitiju Zadruga 2 odjeknula vijest da je mnogo ukućanki koje su ove godine tamo, zapravo djevojke koje se bave elitnom prostitucijom. Niko nije mogao da vjeruje ali ubrojali su Sanju, Anu Korać, Minu Vrbaški i Staniju Dobrojević. Međutim, svaka od njih se branila demnatovanjem ali sada je došlo vrijeme da ih raksrinkaju.

Pored Filipa Viteza, sponzor Ane Korać bio je i Filip Mijatov. Filip Vitez joj do sada nije pravio probleme ali Filip Mijatov je odlučio da njeno lice otkrije i da svi saznaju tko je ta žena zapravo.

Međutim, Ana je prvo rekla da ga ne poznaje a onda je Filip objavio nove slike na kojima su zajedno, pa je onda Ana njega optužila da je proganja i da je bio naporan. A sve to ukazuje da Ana laže.

Filip je otkrio kako je on Ani Korać plaćao plastične operacije, kupovao joj tašne, cipele i sve što joj je bilo potrebno a onda je Ana i to demantovala. Rekla je da je uvijek sama sebi kupovala što joj je trebalo.

Onda je Filip ponovo odlučio da razotkrije Anu Korać i na Instagram je stavio sliku na kojoj se jasno vidi koliko je novca uplaćivao ovoj starleti.

Iako se Ana brani u rijalitiju i opravdava na svaki mogući način, ovaj čovjek ne laže. Za svaku riječ ima i dokaz a Ana se samo brani demantovanjem. Nema nijednog dokaza za svoje riječi. Ovu sliku neće moći demanotovati, pogledajte o čemu je riječ:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *