Showbiz

Gagi je odlučio uporediti LUNU SA ANASTASIJOM te je rekao da je ona… NIKADA MU NEĆE MOĆI OPROSTITI..

Lua Đogani je odlučila maksimalno se posvetiti izgradnji svoje muzičke karijere koja joj je nekako pored svega sada veliki prioritet jer ona smatra da ona može dosta toga da uradi i da iznenadi sve sa tim.

Naime njen otac Gagi Đogani je nedavno odlučio da će malo da prokomentariše cjelokupnu situaciju u činjenicu da njegov akćerka želu da bude poznata pjevačica.

On je priznao da je nwedao saznao da su se Luna i Anastasija odlučile za istu pjemsu ali je Luna bila brža da je uzme bađ za sebe i da je ona uspejla da dobije nešto bolje nego Anastasija što je njemu bilo posebno drago i posebno zadovoljstvo.

Naime Luna je ta kojoj nikad anije bio problme priočati o nečemu otvoreno bez nekih skrivanja ili slično jer kada je u pitanju njena nova karijra njoj ništa drugo osim toga nije važno.

Anabela je ta koja je odlučila uložiti svoj maksimum i pomoći Luni da izgradi karijeru kakva je najbolja za nju.

Luna je uvijek otvoreno pričala o svom odnosu sa svojim kolegicama i tako reći suparnicama i nikad nije ništza skrivakla.

Mnogi smatraju da ona sada na sve moguće načine kopira Kiju koju je Sloba ostavio zbog Lune i koja je prošle sezone osvojila glavnu nagradu te nakon izlaska je počela da gradi muzičku karijeru.

Kija je Lunu pohvalila i priznala je da je ona oduševljena jer je ona ovako brzo počela da gradi svoj novi život i da ide dalje jer je njoj naravno ovo izuzetno važno.

Ona sa njom niakda neće biti drugarica ili slično ali želi joj sve njabolje naravno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *