Showbiz

Giletova supruga otkrila sa kim je MUŽ VARAO i kako mu je mogla oprostiti ovo!!

Amar Jašarspahić Gile je jedan od pobjednika Zvezdi Granda koji je nakon svoje pobjede se nekako malo povukao sa estrade i više nije toliko aktivan kao nekada. Naime sada je odlučio da će se potruditi oko gradnje svoje karijere.

Naime on je 2013.godine pobijedio u oovm takmičenju i za njim su mnoge djevojke poludjele kada su vidjele kako on izgleda ali njihova srca je osvojio i pjesmom.

Naime Gile je iz Kaknja i do sada je imao zaista buran život i mnogi su se pitali kako on uspijeva u svemu tome.

Naime on se oženio sa Enom koja je iz Kaknja, rodnog mjesta Amara Gileta i zaista izgledalo je na početku sve sasvim dobro i normalno.

Amar Gile je na početku svog braka bio sasvim normalan i imali su jako dobar odnos te niko nije ni pomislio da bi sve ovo moglo pući i nestati.

Gile i Ena su bili jakio dobar par sve dok ona nije saznala da je njen dragi prevario sa nekom djevojkom koju je upoznao na američkoj turneiji a radi se o Bugardki sa kojom je on proveo neko vrijeme jer je zaboravio da je on zauzet muškarac.

Amar Jašarspahić Gile je sa svojom suprugom obnovio bračne zavjete ponovo 2016.godine i tada su dobili dječaka kojem su dali ime Daris.

Oni od tada imaju sasvim normalan i korektan odnos i zaista daju sve od sebe kako bi bili sretni i zadovoljni sa svim što imaju do sada.

Može se primijetiti koliko je Gile sretan i zadovoljan pored svoje drage za koju je spreman da uradi sve samo kako bi imali dobar i korektan odnos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *