Zanimljivosti

GOCA TRŽAN JE OBJAVILA EMOTIVNU PORUKU: Svi su plakali dok su čitali i vi ćete sigurno, riječ je o njenoj kćerci!!!

Goca Tržan je oduvijek važila za borbenu ženu i jednu veoma jaku majku koja je sama uspjela da podigne prekrasnu djevojčicu. Nije imala pomoći niti od koga a često je bila u situacijama da nema šta da jede. Danas, hvala Bogu, nema sa tim problema.

Sada je Goca Tržan odlučila da javno iskaže osjećanja prema svojoj djevojčici. Opisala je svoj prvi dan kada ju je ugledala i zaista je veoma dirljivo opisala.

“Taj dan, prvi put sam te vidjela. Bila sam presretna ali i mnogo uplašena. Bilo me je strah da li ću dobro da te čuvam, pazim i hranim. Sumnjala sam u sebe a bojala sam se i da sve sama postignem. Teško je bilo, ali danas je tvoj dan. Sretan ti rođendan ljubavi moja.”

Potresno je zaista.

Međutim, Goca je svoj posao jako dobro obavila. Djevojčica sada ima 12 godina i ima polubrata koji je sin od Miljane Kulić ali Goca Tržan nije za to da se te veze vežu.

Kaže da je ipak na Leni da odluči ali njeno mišljenje je da se za sada distanciraju. I taj sin je malen, pa možda kada odraste mogu da se spoje.

Na ovoj slici je Goca sa svojim sadašnjim suprugom i kaže da je napokon sretna i da uživa u svemu što može. Ima sve što poželi i ne traži mnogo od života, samo zdravlje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *