Showbiz

Goca Tržan je tužila svog bivšeg muža po TREĆI PUT!!! Konačno je otkrila šta joj je uradio…

Goca Tržan je do sada pokazala kako je ona jedna jaka i staložena žena koja naprosto može sve, ono što želi i smatra da treba da uradi ona će uraditi i dati će sve od sebe da uspije u tome sama.

Ona je u srijedu bila na sudu i ona je već treći put po redu sada tužila svog muža sa kojim ima već kćerku Lenu za koju on nakon razvoda nije dao niti jendu alimentaciju što je nju posebno naljutilo s obzirom na činjenicu da je ona njegovo dijete a on se ovako prema njoj ponaša.

Ivan Marinković je već do sada neko vrijeme provodio u rijalitijima a to je i ovaj put uradio i kako je tamo on se uopšte ne brine o svom djetetu koje toliko razmišlja o njemu i pita se gdje li je njen otac i šta radi i sa kim je te kako vrijeme providi.

Naime Goca Tržan se zbog toga naljutila i odlučila je da će da ga tuži jer nije ispunio ono što treba da ispuni prema svom djetetu jer nije u redu da se ovkao ponaša s obzrom na to da je on otac ovom djetetu.

On navodi kako je on ušao u ovaj rijaliti da bi mogao da sakupi dovoljno novca da bi mogao da obezbijedi sebi a i svojoj kćerkici normalan život i sve ono što mu je i kako mu je potrebno za sreću.

Za ove tri godine od kako je prošlo od njihovog razvoda Goca nije dobila niti jendu ratu za alimentaciju za njihovu kćerku i odlučila je da će da ga tuži za to.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *