Vijesti

GOCI TRŽAN hakovali profil te se saznalo ovo… VELIKA SRAMOTA..

Goca Tržan je uvijek pričala kako je posebno sretna zbog toga jer ima kćerkicu u svom žiovtu i kako je ona oduvijek bila najveća njena sreća za koju bi ona dala sve.

Goca Tržan je dopustila svojoj kćerki da ima profile na društvenim mrežama i da se tako zabavlja ali ona kada god poželi prvjerava sve kako bi bila sigirna u to šta njena kćerka radi.

Ne dozvoljava svom djetetu da dosta vremena provodi na društvenim mrežama kako ne bi postala ovisna o svemu tome jednog dana.Goca Tržan je priznala kako kada vidi današnje vršnjake njene kćerke d abud etoliko bijensa jer su roditeolji dopustili svojoj djeci da se ovkao ponašaju i da vode ovakav način života.

Onda smatra kako su roditelji glavni krivci za ovakve situacije i kako bi trebalo da se posebno brinu za svoju djecu kada su ovakve situacije u pitanju da ne bi nastali veći problemi i da im djeca ne bi postala ovisna o društvenim mrežama i sličnim stvarima.

Zbog toga ona redovno sa Lenom priča o tome i savjetuje je šta je dobro a šta nije za nju kako ne bi došla u ovakvu situaciju i kako bi svoje dijete spasial od loših stvari koje je mogu naći u žiovtu a ni on ih sama nije svjsna koliko su one loše za nju.

Goca se brine o svojoj kćerki zajedno sa Rašom jer njen bivši suprug nema vremena da se brine o svojoj kćerki a i ona mu ne dopušta da on radi te stvari s obzirom kako on ne zna na pravi način da odgoji svoje dijete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *