Showbiz

Gocinu kuću će srušiti do temelja!! Ona i RAŠA su ostali bez krova nad glavom..

Goca Tržan je dugo vremena živjela u Mirjevu i nakon čega se oslučila preseliti u Rakovicu gdje je ona počela da živi sa svojim dragim.

Naime ona sada vidjela kako neke stvari u njenom novom domu nisu baš ispale onako kako je ona htjela i očekivala da budu i na koji način.

Oni su se nedavno uselili u svoj novi dom koji izgleda jako dobro i sami su priznali da su jako sretni i zadovoljni sa svim tim kako i na koji način se deislo do tada.

Sada imaju u planu da taj dom renoviraju i da ga urede onako po svom ukusu i onako kako i sami žele da to bude i da budu jako sretni i zadovoljni sa svim tim.

Naime Raša je odlučio da će u prizemlju njihove kuće napravi prostor za sebe gdje bi mogao da uživa i da svira jer je to naravno njegova velika ljubav i jako je sretan i zadovoljan sa svim tim kako i na koji način je sve to uradio i ostvario do sada.

Naime Goca je počela da radi sa blogom i jako joj dobro ide u tome i to su svi mogli da vide i uvjere se u to na pravi način.

Oni će na proljeće da renoviraju svoj dom i da će za to vrijeme morati da budu sami kako bi sve to eliminisali i riješili na pravi način kao nekada što su imali i što ih je posebno usrećilo.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *