Showbiz

Gocu Tržan svi ISMIJAVALI zbog njenih ODIJEVNIH KOMBINACIJA!! Ponudili joj da joj kupe OGLEDALO..

Goca Tržan je nedavno priznala kako oan toliko ne pazi na modu i e obazire se na tako neke stvari jer iše voli da se šminka i da na to baš obraća pažnju i to joj je važno a za modu baš i nema stila i ukusa.

Goca Tržan je istakla da nju te stvari toliko ni ne brinu i da joj je sve to postalo sasvim normalno i da je to za nju u redu.

Goca Tržan je uvijek svojim izgledom pokazala kako ona može sve i kako joj je važno da u životu ima sve što joj je potrebno da bi bila sretna i zadovoljna i neke stvari ne mogu samo tek tako same od sebe da se riješe.

Kada treba da se negdje pojavi na nekoj velikoj promociji ili slično ona traži stručnu pomoć i ide kod nekog dizajnera i jedino tako može da izgleda jako dobro a sama da se sredi na baš i ne može.

Goca Tržan je napisala kako ona ni nema toliko para da bi mogla da prati sve trendove i da bude in ali ostalo joj je sve manje važno.

Naravno nekada i ona ima želju da izgleda jako dobro i atraktivno ali svjesna je šta joj je sve za to potrebno da bi uspjela u tome.

Ona je dosta toga do sada uspjela da sada da ostvari u svom životu i ona je nakon razvoda sa svojim suprugom nastavila dalje da ide i počela je živi novi život sa svojim bubnjarom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *