Godinama Hari Mata Hari skriva svoju ženu od javnosti a pogledajte i zašto.. - Čitaonica

Godinama Hari Mata Hari skriva svoju ženu od javnosti a pogledajte i zašto..

Da li ste se vi nekada zapitali kako izgleda  supruga Harija Mata Harija  i zašto se ona ne pojavljuje u javnosti   kao njen suprug i zašto mu na nekim događajima ne pravi društvo.

 

 

 

 

 

 

Hari Mata Hrai je jako poštovan i cijenjen pjevač kojeg zaista mnogi vole i sviđa im se. Naime Hari Mata Hari je nedavno održao veliki koncert za pamćenje  a  tada se njegova supruga pojavila i bila je u prvom redu i davala mu je veliku podršku.

Hari Verešanović se ne pojavljuje često sa svojom suprugom u javnosti  i nekako nema običaj to da radi i ne želi da to radi jer od toga se napravi cirkus.

 

 

Ali nejgova supruga se i na ovom koncetru pokušavala sakriti od novinarala kako niko ne bi saznao  da je ona njegovo supruga i kako je niko ne bi prepiznao ali nije uspjela u tome jer su je paparazzi odmah uspjeli slikati.

Hari Mata Hri je otkrio ako njegova žena nikada nije bila zadovoljna sa njim  i njegovim nastupima ali njemu to ne smeta jer nejmu ej bitno da je on zadovoljan  i ne ljuti se na nju jer razumije da  ona ne poznaje najbolje  nejgov posao te da je zbog toga  on razuman kada mu ona uputi ovakve riječi.

Hari Mata Hari je čovjek koji je do sada uvijek volio svoj privatni život da zadrži za sebe i da  se ne zna nešto previše o njemu i njegovom privatnom životu  jer on volid a svoju privatnost zadrži samo za sebe i.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *