Showbiz

Godinama živi sa NASILNIKOM i ne želi da ga ostavi jer ne može bez njega…

Ona je odlučial otvoreno pričati o svom braku i odnosu koji ima sa sovjim mužem već godinama i kako ona to sve izdržava. Naime ona je priznala da žene koje žive sa nasilnicima samo mogu da razumiju i znaju zašto ne mogu da ostave svoje supruge.

Naime ona je i u vezi sa njim dobivala batine i jednostavno tvrdi da se navikla na taj režim i nije mogla da ga se riješi. Nakon što je prvi put udario ona ga je odmah ostavila i nije htjela da čuje za njega te je on dolazio do nje i molio je da mu oprosti te kako nikada više neće uradiit nešto ovako i da mu oprosti.

S obzirom a je bio jako romantičan i što se toliko zaljubila u njega nije mopgla da mu odoli tako da mu je oprostila i nekih par mjeseci je sve bilo u najboljem redu dok on ponovo niej uradio još goru stvar.

Toliko je bio ljubomoran da nju kada bi pogledao drugi muškarac on bi pravio probleme jer jednosatvno nije mogao nešto tako da podnese i akda bi vidio da je neko odmjeri on bi je pretukao jer tvrdi da je žena kriva jer tako privuče na sebe pažnju.

Nakon što je pretuče uvijek bi je molio da mu oprosti i bio bi jako dobar i nježan prema njoj tvdri ona tako da nikada nije moglad a mu odli bez obzira na sve što joj ej do tada uradio.

Jednom je završila i u bolnici od siline njegovih udaraca koje je dobila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *