Showbiz

Goga Sekulić i Uroš Domanović KRSTILI SVOG SINA ali su to obavili u TAJNOSTI JER JE NJIHOV SIN…

Goga Sekulić je u decembru prošle godine na svijet donijela svog malog sinčića Vsilija Andreja i zaisat se do sada trudilad a svom sinu pruži sve ono što mu je potrebno da bi bio sretna i zadovoljan.

Naime ona je se odmah odrekla posla i akrijere i odlučila je da če malo pauzirati u tom smislu a da će se više posvetiti svom sinu i da će nakon što on ojača i postane samostalan tek onda da krene da ponovo radi.

Goga je toliko silno iščekivala da dođe i taj dan da i ona postane majak i da se ostvari u toj ulozi i da bude sretna i zadovoljna.

Ona je krstila svog sina na Ostrogu u Crnoj Gori i sve je to uradila u tajnosti je rje imala veliku želju da uradi to na taj način i da riješi te probleme.

Uroš je Gogi velika podrška u svemu i zaista daje sve od sebe da joj u svemu pomogne i da ona ima što manje obaveza oko sina kada je on tu i sama Goga tvrdi da se posebno iznenadila s t tim jer nije očekivala nešto ovako od njega.

Naime oni su nakon krštenja išli u jedan manji restoran na ručak i svi su zaista mogli da primijetet kako su svi posebno sretni nekako i zadovoljni i nekako sijaju od sreće i radosti.

Goga Sekulić je do sada dala sve od sebe kako bi usopjela da se ostavri u svim oni stvarima o kojima je oduvijek maštala da jendog dana ostvri i da ima sve što želi i što joj je potrebno te na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *