Uncategorized

GOGA SEKULIĆ je nakon PORODA izgledala jako dobro te nikome nije jasno šta joj je sada..

Goga Sekulić je prije tačno 4 mjeseva ima mali period prekida u nastupima jer nije mogla da se pojavi na sceni s obzirom da je ostala u drugom stanju jer je morala da s eposveti sovjoj bebi i da da sve od sebe kkao bi ona bila siguirnda je beba dobro.

Goga Sekulić je do sada dosta vremena provodila dok je bila u drugom stanju kako bi mogla da se u potpunosti posveti svojoj bebi i da ima sve što je potrebno da ima.

Nedavno je odlučila da će da snimi spot za svoku pjesmu sexy biznismen koju je ona snimila davno ali nije uradila spot za nju a sada je imala veliku želju za tim da to uradi i zaista je to i uradila.

Ona je postala poznata zahvaljujući ovoj pjemsi i zbog toga je odlučial da će da uradi i spot za ovu pjesmu kako bi mogla da postane nekako još poznatija i zadovoljnija sa svim što ima i kako ima.

Poseban ambijent i okruženje ona je pripremila i svom spotu kako bi mogla da ima onako sve kako je i zamislila u sovjoj glavi da želi da ima.

Jednostavno neke stvari je morala da unaprijed planira kako bi poslata ovako jao dobra u spotu.

Ona je svoju bebu morala da ostavi kod sestre kako bi mogla da dođe na snimanje spota jer jednostavno nije mogla da dođe sa bebom tamo i da uradi takve stvari.

Uskoro će izaći ovaj njen novi spot i moći će te da uživate dok sve to gledate i vidite kakvo iznenađenje vam je ona pripremila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *