Showbiz

GOGA SEKULIĆ NAPUŠTENA!! Muže je ostavio sa BEBOM zbog druge žene…

Nedavno je Goga Sekulić krstila svog sina a to je uradila u velikoj tajnsoti jer je imala želju da na krštenju njenog djeteta budu samo njihovi najbliži.

Ona je podijelila njihove zajedničke fotografije i onako svi su djelovali sretni i zadovoljni zajendo, kao prava porodica dok se nije saznalo nešto ovako. I ona sama je u velikom šoku jer nije očekivala da bi joj njen dragi mogao da uradi nešto ovako.

Naime ona je otpratila svog supruga sa Instagrama i mnogi su to naravno shvatili kao kraj njihove veze te kako se nešto sigurno desilo sa njima pa je ona uradila nešto ovako.

Ona je otkrila kako ona ima jedna razlog zašto je to uradila ali ne želi nikome da ga otkriva jer je to samo njena lična stvar i tako i treba da ostane a oni koji su trebali da znaju zašto i kako je ona to uradila znaju već sve.

Goga se našalila pa je rekla da je možda ona otpratila svog muža kako bi vidjela kako to izgleda kada žena otprati svog muža i kkao će ond a se ponaša.

Naime ona ne želi da se još razvodi sloi situacija i nije baš najbolja između njih.

Ne želi da navede razlog zašto i kako se naljutila na svog supruga i zašto ga je ostavila ali je istina da je ona to uradila.

Sa svojim sonom je još u Beogradu te tvrdi da će provjeriti šta i kako će moći da uradi da bi ostala u kontaktu sa njim dok je on u Cirihu a ona u Beogradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *