Showbiz

Goga Sekulić nedavno otkrila od čega BOLUJE NJEN SIN!! Ovo joj nije ni malo lahko…

Naime Goga Sekulić je dao sada uradila i napravila puno toga u svom životu. Naime ona se nedavno udala i postala je majka te je priznala da je to nekako najveća sreća i radost u životu bila.

Naime oni su dobili sina koji je unio puno sreće i radosti u njenom životu.

Goga Sekulić je itekako sretna i zadovoljna sa svim do sada što je i kako napravila u svom životu i na koji način u svom životu.

Naime ona je priznala da se itekako iznenadila kada je vidjela da je danas sve češći slučaj da partneri varaju svoje partnete i da im je to sasvim postalo normalno i u redu ali ona i njen suprug dosta vremena provode na poslu tako da smatra da za to baš nema vremena niti jedno od njih.

Goga Sekulić je do sada uradila puno toga i to na jedan itekako zanimljiv i pravi način u svom životu.

Naime ona dosta vremena provodi u Srbiji a surpug u Cirihu ali priznaje da joj to nije toliki problem jer je uspjela sa svim tim da se snađe na pravi način i da uradi nešto to je potrebno da bi bila srena i zadovoljna.

Goga je prounala da se bezboj pita ivjerila da je nemoguće spriječiti ovakve stvari da se dese i da spriječi partnera da je prevari i slično tome.

Naime ona je nedavno bila itekako napeta zbog svega jer je njen sin nedavno bio bolestan i potrebno mu je bilo dosta toga da se uradi da bi on ozdravio i bio dobro nakon svega toga i da bi bili sigurni da je to ono što oni žele i što im je potreno za sreću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *