Showbiz

Goga Sekulić PROŠETALA SA SINOM U BEOGRADU prvi put nakon poroda..

Goga Sekulić je uspjela da postane majka u svojoj 41.godini života. Naime ona je sa svojim suprugom i sinom već neko vrijeme u Cirihu i sada je prvi put odlučila doći u Srbiju sa svojim sinom.

Naime ona je imala veliku želju da se ostavri kao majak i jedva je čekala da joj se ta želja ostvari. Naime ona je došla sa avionom u Beograd i tamo je dočekao njen otac i majka koji su jedva čekali da ih vide i zagrle.

Goga Sekulić nikada nije upoznala svog sina sa djedom i njen otac je sada prvi put vidio svog unuka zbog čega je naravno dobila brojne kritike jer neki smatraju da to nije sasvim u redu i da je njen otac mogao da dođe do njih u posjetu kao i nejna majka i da vid unuka.

Vasilij Andrej je rođen prošle godine u decmebru i taj dan nikada neće moći da zaborave jer je to bila posebna radost i sreća za njih.

Gogu Sekulić su svi posebno pohvalili jer se ona sama brine o svom sinu i nema dadilju jer joj je i njen suprug velika podrška u svemu.

Goga Sekulić je veliki broj poklona donijela svojim ukućanima kako bi ih obrqadovala i usrećila na poseban način onako kako oni i žele i kako oni vole.

Njoj dosta vremena oduzme briga i pažnja oko njenog sina koji je iz dana u dan sve više sličan njenom suprugu i ona tvrdi da joj je nekako to posebna sreća i radost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *