Showbiz

Goga Sekulić TEŠKO BOLESNA.. Danima već ne može ustati jer!!!

Goga Sekulić je nedavno imala određene zdravstvene probleme zbog kojih je morala da otkaže sve svoje obaveze i nastupe koje je već ranije zakazala.

Naime ona je u Beogradu dobila virus i prehladila se tako da je morala da otkaže sve nastupe koje je imala s obzirom na to da nije mogla pjevati a ni raditi nikako.

Naime nije se nadala ovome baš sada i itekako je sve to naljutilo jer je imala vleike planove koji su istog trena propali u vodu i itekako je sve to naljutilo.

Onda pored svega toga i njen mali sinčić Vasilij Andrej se također razbolio da ni sama više nije znala kako i na koji način da mu pomogne u svemu tome.

Tvdri da je toliko baš bila razočarana odmah prvog jutra čim je prepsvala u Beogradu kada je vidjela kakvo je vrijeme i kakav je zrak.

Tako da i sama je priznala da baš nema ni želju a ni volju da dolazi u ovaj grad nakon svega toga što je vidjela i zbog čega se na kraju krajeva i razboljela.

Goga Sekulić se maksimalno trudi da uradi i napravi sve što je potrebno da bi njen sin bio sretan i zadovoljan i da ne bi imao neke muke i probleme sa zdravljem i itekako se brine i trudi da sve bude u najboljem redu.

Nije mogla ni zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi nakonsvega.

Ubrzo se u vratila nazad jer više nije mogla izdržati tamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *