Showbiz

Gogu SEKULIĆ jedva prepoznali na aerodromu svu uplakanu a svoju bebu je ostavila sestri jer…

Goga Sekulić je odlučila da će da dođe u Srbiju na 3 dana a svog sina je morala da ostavi sestri jer nije mogla da ga nosi sa sobom. Ona je priznala da joj je Uroš velika podrška u svemu i da nikada nije ni pomislila da bi joj on mogao ovako pomagati oko svega.

Sada je shvatila kako je majčinstvo teško i kako je poteško uskladiti sve obaveze koje imaju i kako da se redovno brinu o svom sinu i da mu pruže dovoljno ljubavi i pažnje koliko je njemu zaista potrebno.

Nije se ni nadala da bi joj ovoliko teško moglo da bude da ostavi svog sina i da ide jer sada kada nazove i da ga vidi preko video poziva on bude sav uplakan a to je posebno boli i jednostavno ne može da podnese tu bol.

Tvrdi da sledeći put ako bude u ovakvoj situaciji dobro će da razmisli da li da uradi nešto ovako i da ostavi svoje dijete.

Uskoro bi trebala da se vrati kući i nekako jedva čekad a dođe taj dan jer joj njen sin puno fali i tvrdi da ni sama nije bila svjesna da bi ovo moglo da bude ovoliko mučno i bolno ali je sada svjesna.

Puno se vezala za svog sina i nekako iz dana u dan shvata šta je zapravo majčinstvo i kako je to posebna čar koja nema cijenu i za koju vrijei žrtvovati se i dati sve od sebe da se uspije i bude i zadovoljno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *