Showbiz

Halid Muslimović priznao šta sve i kako do sada mu je radila njegova LJUBAVNICA!! Nikada sebi neće ovo oprostiti…

Halid Muslimović je nedavno osramoćen nakon što su svi saznali kako je on imao ljubavnicu koju je skrivao daleko od svih i od javnosti. Naime ona se zove Sonja Bašić i dolazi iz Velike Kladuše.

Halid Muslimović je dobio optužnicu od strane svoje ljubavnice koaj je tvrdila da je on nju pretukao i nakon toga joj i prijetio kako će je mrak pojesti ako bude radla ovakve stvari.

Iako on tvrdi da od ovoga ništa nije istina i da on nije imao ništa sa njom i da nije radio ovakve stvati i slično.

Naime ona je priznala kako su on bili 3 godine u tajnoj vezi i kako je ona znala baš sve o njemu i da je oženjen i da ima djecu ali joj to nije predstavljalo problem da bude sa njim i nije joj bilo prepreka da bi bila sa njim.

Halid je nju zamolio da se vide i da idu na kafu kako bi popričali i riješili ove probleme koje su imali te joj je pnudio da će da joj vrati sve pare koje joj duguje a radi se o 94.500 eura koje mu je ona posudila da bi mogao da ide na turneju.

Sonja Bašić je priznala kako je već duže vrijeme morala da moli Halida da joj vrati pare i nakon što se naljutila na njega on je pretukao i uradio nešto ovako što je nju posebno uvrijedilo i odlučila je da će mu se osvetiti za sve što joj je uradio do sada na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *