Showbiz

Halida MUSLIMOVIĆA optužili da je PRETUKAO SVOJU LJUBAVNICU.. Pogledajte šta on kaže na sve to!!

Halid Muslimović je nedavno primio optužnicu za nasilje nad svojoj bivšom partnerkom Sonjom Bašić koja je porijeklom iz Velike Kladuše i koja je odlučila da će ga prijaviti zbog obakvih stvari.

Naime on je prema tvrdnjama svoju dragu pretukao i bacio je iz automobila nakon što je pretukao a sve je to uradio zbog duga koji je imao prema njoj a radi se o 94.500 eura a sve se to desilo nakon što je on njoj odbio da plati sav dug koji joj duguje.

Prema svemu sudeći on je do sada već nekoliko puta bio uhvaćen na djelu kako ima sumnjive novce i da si se svi pitali odakle, gdje i kako te šta se dešava.

Naime kada je on čuo za sve ovo zapitao de šta i kako se zapravo desilo te da li je moguće da su se neke stvari zaista desile ili nisu jer ipak kako neko mpže da ga optuži za nešto ovako.

On je do sada uvijek poštovao sve i trudio se da radi onako kako smatra da je najbolje i najlakše da uradi u svom žiovtu.

Ovo što se desilo jednostavno nije toliko njega uznemirilo koliko je sve njegove oko njega jer ipak nisu mogli da vjerju da je neko spreman na to da priča takve stvari o njemu i o svemu u vezi njega jer ipak to baš i nije u redu da se tako radi.

Nikada nije ni pomislio da bi mu se moglo desiti nešto ovako ali uspio je da sredi i dokaže da nije kriv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *