Showbiz

Haris Berković OTKAZO objavljivanje nove pjesme sa Monikom Inkić jer..

Naime Haris Berković se većč neko vbrijeme povukao iz javnosti i svi su se pitaoli šta i kkao se dešava sa njim te gdje s eon nalazai jer nakon prekida sa Radmilom on je naprosto nestao i niko nije imao pojma o tome gdje je on i gdje bi mogao da bude.

Naiem on je na svom Instagram profilui podijeliol fotografiju na kojoj se vidi kao je on uraido i novui spoiot satom djevojkom id a izgledjau bapš blikso kao pravi par.

Naime Radmila Manpjlovićč nije ništa htjela da kaže na ovo a nid a komentariše s obzirom na to da je ona naon njihovog prekida pala u veliku depresiju i niko nije imao pojma o tome kako i na koji način s eona izborila sa svim tim i riješila svb to.

NBaime on je podijelio fotografiju na kojoj se vidi kako on raid spot za sovku novu duetsku pjemsui koju je uradio sa Monikom i zaisat su kako trreba radili dosta togfa u sov životu.

Naime Haris Berković je snimio dut sa Monikom Ivkić koji mu se iztekako svidio i nadao se da će itekako dobro i da prođe njegpov duet id a uspije u tome.

Ali on je nedavno odlučio da će premijeru ovog spota i pjesme ipak da odgodi i da istavi za 06.08 za 14h jer ipak nije bilo sve u redu i imali su neke tehničke smetnje i probleme.

Harisa dugo nije bilo na sceni i svi se pitaju šta i kao je do sad aon radio i zašto ga nije bilo toliko dugo vremena te kada će opet da se vrati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *