Holesterol možete vrlo brzo smanjiti sa PERŠUNOM a pogledajte i kako... - Čitaonica

Holesterol možete vrlo brzo smanjiti sa PERŠUNOM a pogledajte i kako…

Salo oko struka je veliki problem i muka sa kojima dosta njih vodi  borbu dugo kako bi uspjeli da ih se riješe ali nekako im to ne uspijeva jer nemaju dovoljno dobar recept.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovaj recept vam može pomći da riješite svoje probleme sami  i da na ovaj način  smanjite holesterol i sagorite masti u vrlo kratkom periodu.

Sami ljekari preporučuju da koristite ovaj recept iz dana u dan jer vam ne može naškoditi nego samo pomoći.

 

 

Ovi sastojci se preporučuju  osobama koje imaju visok holesterol i svi sastojci ovog napitka  vam itekako mogu pomoći u cjelokupnom unapređenju zdravlja.

Za ovaj napitak potrebno vam je: 2 litra filtrirane vode, 3 limuna, 2 veze peršuna  i soda bikarbona.

Potrebno je da očistite limun  sa sodom bikarbonom jer na taj način će te sa limuna eliminisati sve nečistoće  te nakon toga je potrebno da prokuhate vodu i ostavite da se ohladi.

 

 

Nakon toga je potrebno da limun isjeckate i pomiješate zajedno sa peršunom  te ga pomiješate zajedno sa vodom i ostavite da se ohladi nakon što ste poklopili ovu posudu.

Nakon toga je potrebno da procijedite ovu smjesu i ostavite u frižider da se ohladi. Potrebno je da uzimate po 100 ml ovog napitka dnevno i rezultate će te primijetiti vrlo brzo.

Nakon što ste pripremili ovaj napitak  i ako primijetite rezultate ubrzo možete da ga ponovno konzumirate i uzimate iz dana u dan jer nema neke doze niti granice koju je potrebno da poštujete  jer vam ne može naškoditi ovako nešto nego samo pomoći  tako da slobodno ga konzumirajte.

 

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *