Showbiz

I kada bi pobijedila LUNI ne bi ostalo ništa s obzirom na kazne koje mora platiti..

Naime već se počelo pričati o tome ko bi mogao da odnese pobjedu ove sezone u zadruzi i koliku nagradu bi mogao da dobije. Naiem jedna od učesnica koja je ispala iz rijalitija je odlučila da otkrije kako je saznala za honorare ukućana i koliki su oni.

Naime Luna Đogani će za boravak u rijalitiju da dobije čak 120.000 eura a s obzirom na to da joj se pobjeda ne isplati jer se radi o 50.000 eura.

A ona se itekako nada pobjedi s obziroma n to da je prošle sezone njena suparnica Kristina Kija Kockar osvojila glavnu nagradu ona se nada da bi sada ona mogla da osvoji glavnu nagradu.

Miljana Kulić je samo po jednoj sedmici provedenoj u rijalitiju imala 1.500 eura ali nažalost ona je diskvalifikovana nakon što je pretukla Matoru a i njeno agresivno ponađšanje je naršavalo red i mir ostalih ukućana.

Tako da sve pare koje je zaradila su joj propale a i pare koje su zaradili njen mali sin Željko i njena majka su također propale.

Miki Đuričić je jedan od najzanimljivijih kadnidata s obzirom na to da je on već dio novca koji je trebao da dobije nakon izlaska iz rijalitija uzeo jer su mu trebale pare a radi se o 10.000 eura a ostalih će dobiti po izlasku.

Osim toga ovako velike honorare ima u Stanija Dobrojević, Aleksandra Subotić.

Naime još se ne zna ko bi mogao da ostane u finalu i da se bori za glavnu pobjedu jer se svi itekako nadaju ovoj nagradi i razmišljaju o tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *