Showbiz

Iak ima već 38 godina JOVANA JOKSIMOVIĆ je na svom rođendanu imala HALJINU U KOJOJ JE POKAZALA SVE…

Jovana Joksimović je nedavno proslavila svoj 38 rođendan i ono što joj je najvažnije u svemu tome bilo jeste njena porodica koji su joj pripemili veliko iznenađenje.

Ona je na sebi imala svijetlo plavu haljinicu koja je zaista bila nekako prekatka za nju i izgledala je baš pomalo vulgarno još je i sjedila u krilu svog supruga pa je zbog toga dobila dosta loših komenatara i veliki broj kritika na račun svega toga.

Ona nije očekivala da bi ovako iznenađenje mogla da dobije od svog supriga jer nisu pričali ništa o tome i zaista je nekako posebno iznenadio s tim jer takve stvari ipak nije očekivala od njega.

Željko je nekako oduvijek bio pravi romatik i dao bi baš sve od sebe kako bi usrećio svoju dragu i kako bi i ona i djeca bili srteni i zadovoljni sa onim što imaju i kako imaju u svom životu.

Jovana Joksimović bi nekako davala svoj maksimum za porodicu i kada su oni sretni i zadoovljni i ona je sa njima jer nekako neke stvari ne možemo predvidjeti u svom žiovtu i biti sigurni u to šta i kako se desilo i šta bi trebalo da se desi.

Nikada nije ni pomisliald a bi se jednog dana mogla da žrtvuje za nekoga ovoliko i za nešto kao sada s obzirom na to koliko je do sada davala sve od sebe da u nekim stvarima u životu uspije i da bude nekako sve u najjboljem redu i onako kako bi trebalo i da bude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *