Showbiz

Iako je njegova kćerka on joj nikada nije htjeo pomoći u poslu! Pogledajte šta je otkrila Bosancova kćerka…

Bosancova kćerka je odlučila da će snimiti duet sa Aleksandrom Mladenović koja je u posljednje vrijeme itekao popularna i uspjela je da dostigne taj vrhunac a sada je odlučila i ovo da uradi te i da snime spot za svoju novu pjesmu.

Aleksandra Mladenović je nedavo otkrila kako je posebno bila ljuta na sebe jer nije mogla puno da izdrži na snimanju s obziorom da su određene scene snimane kasno navečer i bilo je jako hladno tako da se ona smrzla.

Na sebi je imala haljinicu u kojoj se doslovno smrzla i samo je jedva čekala da se sve završi i da ide kući u toplo i da se ne razboli.

Sada se nada da je sve ispalo dobro i da neće imati problema i da će morati ponovo da snimaju iste scene.

Naime svi su se pitali da li Džidža ima momka i ko je taj momak te su to upitali i njenog oca Dragana Stojkovića Bosanca koji nije imao pojma ništa jer nikada sa njom i nije pričao o tim stvarima i tvrdi da i ne želi jer kada bude vrijeme da upozna njenog momka on je siguran da će ona da ga obavijesti na pravi način kako bi to trebalo i da uradi.

Džidža je do sada uradila nekoliko korekcija na svom izgledu i ona je svjesna da se to itekako primijeti te o svemu tome itekako otvoreno priča bez imalo problema i ne krije da je sve to uradila na svom tijelu jer je imala veliku želju za tim da to uradi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *