Iako se razvodi Ana Kokić nema namjeru da SKINE BURMU SA RUKE... - Čitaonica

Iako se razvodi Ana Kokić nema namjeru da SKINE BURMU SA RUKE…

Ana Kokić je nedavno objavila kako se razvodi od Nikole Rađana nakon svega šta se desilo  između njih tokom ovih deset godina koje su proveli zajedno.

 

 

 

 

 

 

Ona i Nikola su objavili svima kako će se razvesti ali nisu dali detalje oko razvoda niti su objasnili zašto se razvode tako danikome nije bilo jasno dok se nisu pojavile fotogarfije i dok se nije saznalo kako je zapravo Nikola  u Moskvi živio sa jednom djevojkom  koja mu je bila ljubavnica a Ana je to otkrila slučajno kada je odlučila da će otići do njega u Moskvu da ga iznenadi ali imala je šta i vidjeti.

Nedavno je podijelila fortografiju na kojoj se vidi kako ona još uvijek nosi burmu bez obzira na to što svi znaju da se razvodi ali ona je priznala kako nema namjeru da je skine još uvijek.

 

 

Ana i Nikola su odlučili da će se rastati prijatelkjski i da će ostati u dobrim odnosima zbog djece koju imaju kako oni ne bi ispaštali zbog njih i kako bi mogli nastaviti živjeti normalne živote.

Niame ona je  izjavila da će prsten sa svoje ruke skinuti onda kada bude spremna za to da uradi i kada  odluči da će to biti najbolje za nju ali za sada ne želi da je skine i želi da ljudi poštuju njenu želju.

Ana Kokić je zaista utučena i tužna zbog svega što joj se desilo i to se itekako može primijetiti na njoj da nije niti malo dobro i da će joj trebati vremena da ovo prevaziđe.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *