Showbiz

Iako zarađuje velike pare OGNJEN AMIDŽIĆ nema baš neki prikladan dom..

Ognjen Amidžić je već devet godina u braku sa svojom dragom Danijelom Dimitrovskom sa kojom je jako sretan i zadovoljan i sa kojom je do sada uspio da napravi sve što je oduvijek htjeo i o čemu je oduvijek maštao.

Naime Ognjen Amidžić je sa njom dobio sina koji ima 5 godina i oni imaju jako lijepo uređen dom iako mnogi nisu mogli da vjeruju da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi i da su stvari funkcionisale na ovakav način.

Onda Danijela je uvijek davala sve od sebe da bi dom uredila na najbolji mogući način i da bi stvari sredila onako kako želi i na koji način da uradi i odradi neke stvari do sada.

Nije mogla zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi i da stvari funkcionišu na ovakav način.

Naime sve je njihovom domu u crno, sivo, bijeloj boji a ima i malo crvenih detalja.

Niame radi se o tome da su se neke stvari itekako promijenile i da je ona dala sve od sebe da se eliminišu neke stvari i da se riješe neki problemi.

Sve što se desilo i na koji način je do sada funkcionisalo je bilo sasvim jasno i Danijela se oduvijek trudila da sve uradi na najbolji mogući način i onako kako je i sama smatrala da bi bilo potrebno i da bi ona htjela da uradi nešto ovako i na ovakav način.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve kako su te stvari i na koji način funkcionisale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *