Vijesti

Igor i SEVERINA POKUŠALI DA UBIJU MILANA POPOVIĆA!! Nadozorne kamere su sve zabilježile..

Milan Popović je nedavno navodno bio u velikoj opasnosti i nakon svih istraživanja saznalo se nešto zaista neočekivano. Naime nakon što su pregledani svi snimci sa nadzornih kamera ispred njegove kuće saznali su da je prije podneva ispred njegove kuće bila Severina Kojić sa Igorom.

Severina i Igor su sa svojim audijom se zaustavili ispred garaže ovog čovjeka i nakon toga je Igor izašao i iz auta iznio jedan mali paketić kooji je ostavio ispred kapije.

Naime Milan je otkrio kako je vidio ispred svoje kuće napravu koja je slična svijeći koja je ispunjena sa katranom i da je to gorilo ispred nejgove kuće.

Naime srećom da je vjetar puhao pa je se ovo ugasilo i nakon toga on je odmah pozvao policiju kako bi saznao šta i kao se deislo i ko je ovo uradio.

Naime ovo je postavio Igor Kojić ispred njegove kuće i to se vidi na kamerama a Severina je sjedila u autu dok je on sve to radio.

Severina je toliko ljuta kada je saznala za ovo i tvrdi da ona nije ništa uradila i da ovo što pričaju da je ona uradila sa Igorom je zaista suludo i da ne vjeruje na šta su ljudi sve spremni i kako mogu da urade nešto ovako.

Nije joj jasno ko je mogao da dođe na ovakvu ideju i da uradi nešto ovako i da nju i njenog supruga okrive da su oni uradili nešto ovako.

Odmah je zatražila da i ona pogleda te snimke sa nadzornih kamera kako bi se uvjerila u ovo što pričaju da je ona uradila .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *