Showbiz

Igor POLUDIO nakon što je vidio da je SEVERINA IZBRISALA PREZIME.. Ništa nije znao..

Severina je svoju karjeru počela graditi jako mlada i to su svi mogli da vide i mogli da čuju nakon toliko godina i vremena koje je prošlo od kako je ona radila.

Naime ona je svoju karijeru počela da gradi ranih 90-tiih i ona je ostala i dan danas prepoznatljiva po svom imenu a prezime i nije bilo baš toliko upečatljivo.

Naime Severina je nakon udaje prihvatila i suprugovo prezime te je na svim stranicama koje je imala dodano i prezime ali odjenom to prezime je nestalo i svi su se pitali šta se zapravo desilo.

Severina je shvatila kako joj je to nepotrebno i samo ga izbrisala nakon što joj je nje menadžer savjetovao da bi tako ipak i najbolje bilo.

Naime ona je na svojim mrežema sakupila veliki broj pratitelja, nekoliko hiljada dok ona prati samo svog supruga te su se mnogi mogli i uvjeriti u nešto ovako.

Nakon skandala sa svojim bivšim suprugom i nakon što je ostala bez svog sina mnoge je zabrinula ova činjenica te su se pitali da li će Severina i dalej ostati sa Igorom ili će nastati određene promjene i problemi i sa njima i sa njihovim stanjem i statusom.

Nije mogla ni zamisliti nikada da će jednog dana ostati bez svog sina i bez starateljstva nad njim i sve je to itekako naljutilo i povrijedilo.

Ona je izgradila jako dobar odnos sa Igorovom porodicom i to se moglo vijerti na fotografijama koje ona redovno dijeli te su se mnogi i pitali da li je nešto ovako i na ovakav način moguće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *