Showbiz

Iilda Šaulić otkrila veliku TAJNU porodice… Da je moj otac sada živ i vidio ovo ne bi mu bilo dobro!!!

Naime Ilda Šaulić je priznala kako i koliko joj je teško od kako njen otac više nije na ovom svijetu te kako ga niko nikada neće moći da zamijeni i kako je ona oduvijek bila spremna na sve samo da bi bila sretna i zadovoljna.

Naime ona je otkrila kako je njen otac bio itekkao ozbiljan i težak čovjek koji je voliko da uvijek ima sve na jednom mjestu.

Naime ona je otkrila bezbroj puta koliko se divila svojoj majci kako je ona uspjela da se izbori i da izdrži sve to sa njim.

Ona je priznala da je Šaban uvijek bio jako brižan čovjek koji je mogao uraditi sve što je potrebno i na koji način je potrebno da bi imao ono što želi.

Naime ona je otkrila kako ga je uvijek voljela svim srcem ali nikada ne bi mogla živjeti sa njim kao njena majka i uvijek joj se divila kako je ona uspijevala u svemu tome i na koji način je uspjela da opstane i izdrži sa njim tolike godine.

Naime s obzirom šta je njen otac radio njenom majci ona je priznala da bi joj dala orden za sve to.

Nikada nije mogla ni da zamisli da je nešto ovako moguće te kako je njena majka uspjela da se izbori sa svim tim i da sve to prebrodi i krene dalje nakon toliko vremena.

Šaban Šaulić je napravio puno toga u svom životu ali ono što je radio njenoj majci priznala je da mu nikada neće moći zaboraviti i oprostiti s obzirom na to da zna koliko je sve to za nju bilo teško i bolno i niti malo jednostavno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *