Showbiz

Ilda napokon odlučila OTRKITI ŠTA SE SVE DESILO SA TESTAMENTOM i da li je bilo izmjena ili ne!!! Kako su mogli…

Nakon Šabanove nesreće iz dana u dan su kružile brojne priče i danas se pričalo jedno a sutra drugo i niko više nije znao šta i kako se dešava ali nekako je sve i ostalo na tome te se niko nije ni za šta ljutio i nije bilo nekih problema.

Šaban Šaulić je ostavio velike probleme iza sebe i neke stvari koje se do sada nisu znale su se sada saznale i neke osobe nisu ni očekivale da bi nešto ovako moglo da se desi.

Najveći šok je ostavio Šabanov sin Robert za kojeg niko nije do nedavno znao i sada niko ne može da vjeruje da je Šaban mogao da skriva nešto ovako i svi se pitaju kako je on mogao da uradi nešto ovako.

Nakon svega počele su da kruže brojne priče kako je on tražio da se izmijeni testament jer ipak i on je njegov sin i on je zaslužio barem nešto od svega ovoga dobije jer ipak nije u redu sa sve dobiju Ilda, Sanela i Mihajlo.

Ilda se do sada nijer oglašavala na sve ove priče jer jednostavno nije imala želju da priča o svemu tome i da kaže nešto na te priče.

Robert je nedavno pruiznao kako on ima dokaz koji će da pokaže na sudu kako je testament njegovog oca izmijenjen i kako je neko to uradio namjerno kako on ništa ne bi dobio i kako bi uzeli i ono što je njegovo.

Ilda je otkrila da će uskioro o svemu tome reći šta misli i otkriti pravu istinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *