Vijesti

Ilda očajna od kako je saznala da je ŠABANOV UBICA pušten na slobodu.. Poručila mu je da će ga stići Božija kazna..

Ilda Šaulić je nedavno saznala da je turčin koji je ubio njenog oca pušten na slobodu i da će se sa slobode braniti za sve što je do sada uradio. Naime Alsin Levent je muškarac koji je odgovoran zta nesreću u kojoj je Šaban Šaulić izgubio život zajedno sa Mirsadom Kerićem.

Naime Ilda se toliko naljutila zbog ovoga da je odmah odlučila da će reći par riječi o svemu tome.

Naime ona je odmah otišla na očev grob te je sa veliki buketom cvijeća počela da plaćče an grobu svog oca.

Ilda Šaulić je bila u Americi sa svojim suprugom i čim je sazanala za ovo odlučila se vratiti u Srbiju kako bi mogla da provjeri šta i kako se desilo sa slučajem njenog oca.

Ilda Šaulić je do sada uvijek otvoreno pričala o tome šta misli o svemu što se i kako se desilo njeno ocu i kako smatra da ovakve osobe koje naprave nešto ovkao treba da dobiju doživotnu robiju .

Ilda Šaulić već sve priprema kako bi mogla od Šabanove kuće u Šabcu da napravi muzej i kako bi mogli da svi dolaze redovno da gledaju šta se i kako dešavalo Šabanu tokom njegove karijere i života i šta je do sada uspio da uradi i ostvari do sada.

Ona je poručila svima da je sigurna da će ovog muškarca Božija kazna stići i da je sigurna da će i on sam da nakon toga postane svjestan šta je i kako uradio.

Niko neće moći da nadoknadi njihov gubitak i koju god kaznu on da dobije bit će malo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *