Showbiz

Ilda otkrila šta joj je rekao njen otac dan prije SMRTI!! Do sada nikome nije pričala o ovome jer je stvar itekako ozbiljna..

Već su proša 4 mjeseca od kako Šaban Šaulić nije sa nama i do sada Ilda nije htjela davati nikako interviju o svemu ovome što se i kako se desilo.

Naime Šaban Šaulić je Ildi ostavio silne obaveze koje je ona do nedavno rješavala s obzirom kako njena majak sada ne može sve sama da obavi.

Tvrdi da je ona se čula sa svojim ocem prije nego li je on imao ovaj težak udes i iz kojeg nije uspio da se izvuče i da preživi.

Naime ona je sa Šabanom čula porije negi li je on krenuo prema aerodromu i imala je želju da se vidi sa svojim ocem te ga je zamolila da uključi kameru da ga malo vidi i zaista je tako i uradila.

Djelovao je jako umorno i krhki i niej bio raspoložen te je vidjal na njemu kako je napet ali se trudi da ona to ne promijeti jer se uvijek tako trudio da s eponaša snažno i jako te da ih ne bi zabrinjavao.

Šaban je uvijek bio posebno privržen sovjoj porodici i davao bi sve od sebe kako bi ih usrećio na oravi način i kako bi svi sretni bili i zadovoljni zajedno.

Naime Ilda je priznala kako joj je posebno bilo teško da se navikne bez njega jer je dosta provodila vremena sa njim i on je nekako bio posebno privržen njoj i poklanjao bi joj dosta pažnje a pogotovo kada su radili zajendo.

Sada je nekako skupila snage i odlučila je ponovo da radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *