Showbiz

Ilda Šaulić je počela da svojim NASTUPIMA a kada vidite kako je pjevala očevu pjesmu RASPLAKAT ĆE TE SE..

Ilda Šaulić je nakon očeve smrti odlučila da će neko vrijeme da napravi pauzu s poslom jer jendostavno nema snage za sve to i trebalo joj je vrijeme da se oporavi od očeve smrti jer je sve to posebno pogodilo i nije mogla da se pomiri s tim.

Ilda Šaulić je poznata po svom anđeoskom i glasu i licu koji ima i mngoi su se uželjeli nje i jedva su čekali da ponovo počne sa svojim nastupima i sada su se itekako iznenadili kada su vidjeli ovo.

Naime ona je imala zakazan jedan nastup na beogradskom splavu gdje je ona imala jako dobar nastup a prije nego li je počela pjevati ona je odala par počasti i riječi svom ocu u vezi svega što se desilo i kako se desilo sa njim jer je sve to nu posebno i pogodilo i ona se još nije oporavila od svega toga te će joj zaista trebali dosta vremena za to.

Ilda Šaulić je tu noć dosta pjesama pjevala od svog oca i jednostavno ovo je bila za nju posebna večer tako da je i htjela da mu oda počast na pravi i na poseban način i da mu pokaže koliko je njoj stalo do nejga i a koji način.

Ona ej posebno bila vezana za svog oca i njegova smrt je za nju bial posbno teška

I nikada neće moć u potpunosti da se oporavi od toga i trebat će joj vremena za sve to da prevaziđe i preboli na psoeban način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *