Showbiz

IlDA Šaulić otkrila kako su riješili problem sa BANKOVIM RAČUNOM NJENOG OCA i osobom koja je imala ovlaštenje da podigne novac!! Nije ovo očekivala od njega…

Ilda Šaulić je nedavno ponovo počela da nastupa nakon smrti svog oca i sama je priznala kako joj je trebalo dosta vremena da sve to prihvati i da se pomiri sa činjenicom da njenog oca više nema i da ga niki nikada neće moći zamijeniti.

Naime Ilda Šaulić je bila jako loše i trebalo joj je vremena da prevaziđe i preboli neke stvari i da uradi sve što je potrebno da bi nasatvila da radi ponovo i da pomogne svojoj majci oko svih obaveza koje je imala u vezis a raspodjelom imovine.

Ilda Šaulić je otkazala brojne nastupe koje je imala nakon što je saznala da je njen otac umro i obećala je sebi da neće raditi sve dok se ne pomiri sa tim i dok to ne preboli.

žNaime ona je nedavno počelka da nastupa i obradovala je mnoge kada se ponovo pojavila na sceni.

Tvrtdi da joj je posao falio ali da jednisotavno nije imala snage da na pravi način odradi sovj posao i tako da je odliučila da je najbholje napravi pauzu s tim dok se ne oporavi.

Ilda Šaulić je otrkila kako nikada nisu imali problema sa deviznim računom njenog oca kao što su mnogi pomislili da je istina.Ona tvrdi da je njen otac do sada radio sve na pravi način kako treba i da je uvijek bio odgovoran pa tako i oko ovih stvari.

Šaban Šaulić je uvijek radio sve onako kako je smatrao da treba da uradi i onako kako je mislio da je najbolje pa i oko para.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *