Showbiz

Ilda Šaulić otkrila veliku PORODIČNU TAJNU.. Niko ovo nije očekivao da bi mogao sad saznati i čuti…

Ilda Šaulić je nedavno bila gost u jednoj emisiji kod poznate voditeljice Sanje Marinković gdje je ona otvoreno pričala o svojoj porodici i svemu što im se do sada i na koji način desilo.

Naime Ilda je uvijek bila posebno vezana za svog oca i maksimalno se trudila da sve uradi i odradi na najbolji mogući način i u to su svi mogli da se uvjere da je na taj način sve funkcionisalo.

Naime ona je odlučila otvoreno pričati o tome šta i kako je posebno karakteristično za njihovu porodicu i šta je ona uradila do sada i na koji način.

Ona je priznala da je Šaban uvijek bio poseban otac i da je uvijek davao svoj maksimum kako bi izveo porodicu na pravi put i kako bi im pružio sve što im je potrebno za sreću.

Ni sama nije mogla da zamisli da je nešto ovako i na ovakav način moguće da im se desi i da su stvari funkcionisale na ovakav način.

Naime Goca je do sada uvijek sve lijepo pričala o svom suprugu i maksimalno se potrudila da sve uradi i odradi na najboji mogući način i onako kako i sama smatra da je najbolje.

Ona je otkrila kako je nju otac uvijek zvao svojim sinom i kako je ona posebno sretna i zadovoljna uvijek bila zbog toga i kako se maksimalno trudila da ima sve što želi i na koji način.

Evo šta i kako se desilo u emisiji i na koji način su oni pričali u to možete i sami da se uvjerite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *