Showbiz

Ilda Šaulić podijelila malo više SLOBODNIJU FOTOGRAFIJU!! Nikada je nismo vidjeli u ovakvom izdanju…

Ilda Šaulić je nedavno počela ponovo aktivno da radi i maksimalno se trudi oko određenih stvari da ih napravi i uradi na najbolji mogući način i onako kako i ona sama smatra da bi bilo najbolje.

Naime ona je uvijek bila mirna i povučena djevojka koja je znala šta i kako želi u svom životu i na koji način određene stvari treba da napravi u svom životu.

Ni sama nije mogla da zamisli da bi ovako rano mogla da ostane bez svog oca i to je itekako uticalo na nju i ni sama nikome nije mogla da opiše tugu i bol koju je osjetila nakon što je saznala šta se desilo njenom ocu.

Sada je odlučila podijeliti fotografiju na kojoj se moglo vidjeti kako ona izgleda u kupaćem kostimu i na kojoj se vidi cijela njena figura u potpunosti.

Naime ona je bila na jezeru i u kajaku te je priznala da je to ono što je opušta i čini sretnom.

Ilda Šaulić je oduvijek znala kako na pravi način da istakne ono što je potrebno i svoju liniju je oduvijek znala istaći na pravi način i onako kako je to zaista i potrebno da se uradi i napravi do sada.

Pogledajte i sami s euvjerite kako ona izgleda fneomenalno u kupaćem kostimu.

Sada je aktivno počela da radi određene stvari i sama je priznala da je itekako sretna jer je napokon počela da radi određene stvari kao nekada što je radila i da je to itekako uticalo na nju i njeno ponašanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *