Showbiz

Ilda Šaulić priznala koliko je blisla bila sa svojim OCEM.. BILI SMO JEDNA DUŠA a onda je sve…

Ilda Šaulić je nedavno dobila posebnu nagradu za sve do sada što je uradila i napravila u svom životu. Niame ona je ostavila jedna poseban i neizbrisiv trag u svojoj karijeri.

Naime Ilda Šaulić je taj dan kada je dobila ovu posebnu nagradu odlučila da se zahvali svima na tome i da im se obrati u ime cijele porodice.

Naime ona je priznala kako je ona uvijek bila mezimica svog tate i kako je on uvijek na poseban način pričao o njoj što su svi mogli da vide i da primijete nešto tako.

Onda sa njim je znala pogledom da se razumije i nikada nisu imali nek eprobleme i zbog toga je posebno sretna i zadovoljna bila.

Naime ono što ih je posebno vezalo jeste ta ljubav prema muzici koju je imala i ona a i on.

Naime oni su posljednje godine proveli dosta putujući i u to su svi mogli da se uvjere da su oni imali jako dobar odnos kao otac i kćerka.

Naime kada je nje otac izenenada preminuo to je za nju bio veliki šok i nije mogla da se tek tako pomiri sa svim tim id a sve to prihvati.

Naime ona je nagradu dobila za sovju novu pjemsu koju jhe snimila u čast svom ocu kojjeg je toliko voljela i sa kojim je toliko vezana bila da nikome to nije mogla da opiše i objasni i sama je priznala da je oduvijek postojala posebna povezanost među njima.

Pogledajte i smi se uvjerite u sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *