Showbiz

Ima 40 godina a nikada se nije UDALA a izgleda ovako fenomenalno.. Ovo je muškarac kakvog ona želi pored sebe!!!

Naime ova je priča nekako posebno zanimljiva s obzirom na činjenicu kako i šta se do sada desilo. Ovaj muškarac je odlučio da svima da podijeli šta i kako i na koji način se njemu desilo u životu.

Naime on ima 44 godine i tvrdi da se nikada nije oženio i da je jedan dan upoznao djevojku koja ga je oborila sa nogu.

Naime je upoznao djevojku koja ima 20-tak godina i počela je da mu priča o tome kako je imala jako težak život i kako neke stvari koje su joj se desile su uticale na to da ona danas bude ovakva osoba.

Naime ostala je bez oca jer je on iznenada poginuo a ona je ostala sa svojom majkom koja je bila bolesna a ona treb a da upiše narednu godinu fakulteta i za to joj je itekako potreban novac koji mora sakupiti.

Naime on je ponudio da joj pomogne oko svega toga i da sve funkcioniše na takav način. Naime on je priznao da je posebno ljut i alergičan na ljude koji dođu da prose i da kukaju na takav način.

Naime onda se pojavila ona i odlučio joj pomoći te je pustio da uđe u njegovu kuću kako bi mogli da se dogovore oko svega.

Ona je pristala i ušla je u kuću sa njim.

Naime on joj je ponudio da mu dolazi da čisti kuću i da pere veš i ostale sitnice jer on sve to sam radi s tim da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *