Showbiz

Ima samo 26 godina a ova poznata pjevačica je do sada bila sa dosta partnera a radi se o broju…

Katarina Grujić je neadvno u jednom od intervijua priznala da nikako u ljubavi da joj krene i tamana kada se ponada da je to to nekako sve pukne i izgubi sve. Veliki brij njih je bio sklon preljubama i sličnim stvarima a ona se nije nadala tome.

Naime ona ima 16 godina da do sada je imala samo 3 ozbiljne veze i ona se zapitala da li je to puno ili malo te šta treba da ureadi u narednom periodu da bi se ovo nekako riješilo.

Naime zapitala se kako one žene koje svaku noć imaju druge partnere to uspiju te kako uspijeu da se nose s tim da svaku noć imaju nekog drugog i da li im to predstavlja problem ili ne.

Nakon sveoje veze sa Nikolom sa kojim je bila duže vriejme u vezi i za kojeg je nadala da će moći da se uda bila je sama i niej imala želju da bude ni sa kim drugim dok nije pronašla novog moka koji je uspio da osvoji nejno srce u potpunosti.

Katarina je sada u vezi sa momkom koji je iz Tuzle ali ne želi da otkrije njegovo identitet i vejšto ga skirva od svih jer tvrdid a do sada su svi znali za njenen momke i da to niej baš najbolje završilo te sada želi sve da sakrije jer smatra kako je to najbolje za sve pa i za nju samu.

Nedavno je sa svojim momkom bila u Parizu i to je bio njegov rođendanski poklon za nju i tvrdi da je usrećio na poseban način te da se niej nadala ovome ali ipak on je znao kako ona ima veliku želju da ide sa njim tamo i odlučio je da će joj i ispuniti njenu želju i usrećiti je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *