Showbiz

Indira LEVAK imala SAOBRAĆAJNU NESREĆU..Evo šta joj se desilo…

Indira Levak je prije par dana imala tešku saobraćajnu nesreću u Zagrebu nakon što se automobil zapucao u nju i to se desilo dok je ona bila u svom kombiju.

Ona je krenula na nastup sa svojim timom i sasvim normalno su se vozili i nije se nadala da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi.

Naime ona tvrdi da se sve tako iznenada desilo da ni ona sama nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način bilo moguće da joj se desi.

Naime ona je odmah izašla iz kombija te tvrdi da su joj prolaznici odmah prilazili i pitali se da li mogu kako da joj pomognu s obzirom na to da su svi vidjeli da se nešto desilo i da je bila neka nezgoda.

Nije mogla da vjeuruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi.

Naime ona i cijeli njen tim su srećom bili dobro i nisu imali neke druge probleme i srećom samo da nisu brzo vozili jer je i to naravno itekako uticalo na sve ovo.

Nije mogla ni zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi.

Indira i dalje radi i maksimalno se trudi da napravi sve na najbolji mogući način jer je i sama svjesna šta je sve potrebno uraditi da bi bila zadovoljna i srećna nakon toliko vremena koje je provela na sceni i šta je sve do sada uradila i na koji način da bi uspjela u svemu tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *