Showbiz

Ipak je ZAVRŠIO U BOLNICI!!Evo šta se desilo Veljku Ražnatoviću…

Veljko Ražnatović je imao do sada osam borbi koje je dobio i posebno je sretan i zadovoljan bio zbog toga i nikome nije mogao opisati sreću i radost koju je osjetio zbog svega toga.

Naime on se posvetio ovoj vrsti sporta maksimalno i priznao je da je jako sretan i zadovoljan zbog svega toga i odlučio je to napraviti na ovakav način da bi mogao biti sretan i zadovoljan sa svim tim.

On je sada u pripremama za svoj novi meč kojem s eposebno raduje i radi već aktivno na svim pripremama kako bi mogao da dobije sve ono što želi i što je potrebno da bi bio sretan i zadovoljan i da bi imao ono što ga čini sretnim i zadovoljnim na pravi način.

On je podijelio i fotografiju sa svojim trenerom na kojima se vidi kako se on maksimalno trudi da uradi i napravi određene stvari na najbolji mogući način.

Niame imao je jake bolove u donjem dijelu svoje kičme tako da je odlučio posjetiti fizioterapeuta da mu pomogne u svemu tome.

Redovno je vrijeme provodio kod svog fizioterapueta sa kojim je podijelio i fotografiju na kojoj se moglo vidjeti kako je on sretan i zadovoljan kao nikada do sada.

Odlučio je sve obavijestiti kako je on dobro i kako mu je oduvijek bilo potrebno puno toga da uradi i napravi u svom životu da izgleda sretno i da bude uspiješan i zadovoljan sa sivm što želi da uradi i napravi.

Pogledajte i sami kako sve to izgleda i kako on radi na tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *