Showbiz

ISPRED VELJKOVE KUĆE POLICIJA… EVO ŠTA SE DESILO U NJIHOVOM DOMU…

Naime Veljko Ražnatović je i do sada na svom Instagramu dijelio raqznorazne stvari i imao je tih anegdotak koje kada bi on vidio odlučuio bi ih mdah slikati i podijeliti ih sa svojim pratiteljima.

Naime on je podijelio fotografiju na kojoj se vidi kako je parkirano policijsko auto, odnosno kako je nepropisno parkirano te j eodlučuo na taj način da se sa svima našali i pokaže im kako je on odlučio da će da uradi nešto ovako.

Naime on je do sad adobio veliki broj kazni zbog ovakvih stvari te je odlučio da će da napravi nešto ovako i na ovakav način u svom životu.

Niakda nije mogao ni zamisliti da će mu se neke stvari dešpavati i da je moguće da mu se dešava nešto ovako i na ovakav način.

Naime oduvijek je davoa sve od sebe da bi eliminisao određene stvari i da ne bi imao neke probleme i slično.

Naime neki policajac se parkirao ispred njihove kuće koju imaju na Dedinju i u kojoj svi zajedno žive i provode vrijeme.

Nije mogao ni zamisliti da bi moglo da mu se desi nešto ovako i na ovakav način te da ovakvo stvari funkcionišu.

Veljko se sada posvetio svojoj porodici maksimalno i spreman je pomoći svojoj dragoj oko svgea dok se ona ne porodi i dok ne donese nas vijet njihoiv plod ljubavi, njihovu bebu koju svi itekako rado iščekuju.

Svetlana Ceca Ražnatović je prizmala da i ona jedva čeka da Bogdana nas vijet donese njeno unuče i da može da provodi sa njim što više i više vremena i kako je itekao nestrpljiva sa svim tim i kako jedva čeka da joj se deis nešto ovako i na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *