Zanimljivosti

ISTINA IZAŠLA NA VIDJELO: Poligraf je pokazao tko laže, Ana ili Filip?!

Danima se vrti priča o Ani Korać i njenom bivšem biznismenu Filipu koji je uvijek pričao kako je Ana njega molila da budu zajedno i da je stalno tražila novac od njega. Međutim, Ana u rijalitiju tvrdi kako ga nije ni poznavala a poslije kada je slike objavio, tvrdila je kako ju je on proganjao.

Na kraju krajeva, ispostavilo se da je Filip proganjao Anu a to nije istina. Nakon toga, Filip je poslao sliku koja je neoboriv dokaz da su se družili a Ana je slagala da je to fotošop.

Filip nije imao drugog izbora nego da uđe u rijaliti i kada je to Ana saznala zahtijevala je od produkcije da razgovaraju i dala im je ultimatum, ili ona ili on.

Nakon toga, produkcija je zabranila ulazak Filipa u rijaliti a Ana je to objasnila riječima da ne želi pod istim krovom da živi sa Filipom i Davidom.

Onda Filip nije imao izbora i objavio je samo dio računa koje joj je slao i novac koji je dobila od njega. Na kraju je priznao da joj je ukupno dao 12.531 funti a to je veliki novac. Međutim, nije znao da se Ana bavi najstarijim zanatom.

Filip nije čovjek koji je da otkriva i kaže da nikada o tome ne bi javno pričao da Ana nije rekla da ju je on uhodio i proganjao a kaže da joj je bio dobar dok joj je davao novac. Sada je poligraf spreman u emisiji kod Ognjena i svi jedva čekaju da ih vide tamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *