Showbiz

Istina je da su se oni RAZIŠLI…SEVERINA JE SVE PRIZNALA!!!

Severina Kojić je odlučila otkriti da se razišla sa menadžerom Alenom Ključeom i da je nešto tako ipak najbolje da se desi nakon svgea što joj se desilo i na koji način kao i da joj je to najpametnija odluka.

Severina je sa njim uradila jako dobru turneju pod nazivom The Magic Tour i niko tada nije mogao ni vidjeti a ni naslutiti da među njima postoje nesuglasice i slično.

Naime Alen Ključe je otkrio kako je njegovo zdravlje u posljednje vrijme bilo nekako baš narušeno i kako više ni sam nije znao kako i na koji način bi se izborio sa svim tim i da je odlučio da više neće raditi.

Naime to je jedan od glavnih razloga zašto su oni raskinuli svoju saradnju i da su uradili nešto ovako i na ovakav način.

Severina Kojić je odlučila krenuti dalje jer je njoj naravno potreban neko ko će joj moći pomoći u svemu na pravi način i ko će je moći usmjeriti na pravi način.

Severini je se u posljednje vrijeme izdešavalo sve i svašta da ni ona sama nije mogla da vjeruje da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da joj se desi i da je sve to moguće.

Nikada nije mogla da zamisli nešto ovako da može da joj se desi i da je moguće da joj se desi nešto ovako i na ovakav način.

Potrebno je dosta vremena da se neke stvari eliminišu i riješe i da se napravi određeni korak za nešto ovako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *